Masser af folkemusik på radiofolk.dk i sensommeren og efteråret 2018!

Gå på opdagelse i nye unikke podcastserier og masser af livestreamet radio på radiofolk.dk i de kommende måneder. Allerede nu kan du bl.a. finde podcastserien og musikmagasinet ‘Katten i Sækken‘, med fokus på den danske folkemusikscene, på www.radiofolk.dk, og der kommer løbende nye afsnit til – her er f.eks. et link til juli-afsnittet! Du kan også høre et utroligt varieret

Gå på opdagelse i nye unikke podcastserier og masser af livestreamet radio på radiofolk.dk i de kommende måneder.
Allerede nu kan du bl.a. finde podcastserien og musikmagasinet ‘Katten i Sækken‘, med fokus på den danske folkemusikscene, på www.radiofolk.dk, og der kommer løbende nye afsnit til – her er f.eks. et link til juli-afsnittet!
Du kan også høre et utroligt varieret udvalg af hele klodens folke- og verdensmusik set fra USA, i den amerikanske podcastserie ‘RootsWorld Radio – Listening to the Planet’, som vores ven og kollega Cliff Furnald fra New Haven i Connecticut USA, producerer hver uge.
Den 14. november har vi premiere på podcastserien ‘Spillefolkenes Hemmeligheder – en rejse i dansk folkemusik’, baseret på interviews med markante musikere og folkemusikaktivister fra det danske folkemusikmiljø.
I løbet af efteråret byder vi på ‘Folk Live’, en række podcasts med liveoptagelser fra Folk Spot Denmark på Tønder Festival 2018. Du kan allerede nu finde tilsvarende liveoptagelser fra 2014, 2015, 2016 og 2017 via dette link.
Blandt bidragsyderne på radiofolk.dk’s finder du:

– Erling Olsen (programsætter m.m.)
– Morten Alfred Høirup (musikjournalist, vært, producer)
– Cliff Furnald (musikjournalist)
– Peter Hellesøe (lydtekniker, producer)

Udsendelser og podcasts støttes/sponseres bl.a. af Tempi – Roots Music of Denmark, Rosa – Dansk Rocksamråd, Statens Kunstfond og Tønder Festival
P.S. radiofolk.dk betaler til KODA og Gramex efter aftale.

Foto: Franseska Anette Mortensen
Facts om radiofolk.dk:
radiofolk.dk er en ikke kommerciel radiostation og podcast platform med nyheder og musik fra den danske roots- og folkemusikscene. I radiofolk.dk database ligger over 6.000 sange og melodier med såvel nuværende som forhenværende solister og bands, som afspilles live døgnet rundt, sammen med journalistisk bearbejdede og formidlede udsendelser med reportager, interviews og musik.