OOaward til radiofolk.dk

Den 28. september 2019 modtog radiofolk.dk en OOaward med følgende begrundelse: “radiofolk.dk skal hyldes, fordi de har påtaget sig et public service ansvar i en tid, hvor andre public service udbydere ikke har givet folkemusikken den opmærksomhed, den fortjener. Der bliver favnet bredt med en dedikeret og solid musikjournalistisk tilgang. Ved at hædre det gode arbejde, håber vi, der er

Den 28. september 2019 modtog radiofolk.dk en OOaward med følgende begrundelse:

“radiofolk.dk skal hyldes, fordi de har påtaget sig et public service ansvar i en tid, hvor andre public service udbydere ikke har givet folkemusikken den opmærksomhed, den fortjener. Der bliver favnet bredt med en dedikeret og solid musikjournalistisk tilgang. Ved at hædre det gode arbejde, håber vi, der er potentiale for, at radiofolk.dk kan favne endnu bredere og holde lytterne opdateret på , hvad der sker – og er sket – på den danske folkemusikscene. Ved at være tilstede og “ude i feltet” opleves folkemusikken helt tæt på – og dét skal hyldes.Prisen følges op af hjælp til transportudgifter og udvikling af SoMe-tilstedeværelse, der skræddersyes efter behov.”

Vi er meget glade og stolte af prisen her på radiofolk.dk, og vi glæder os til at komme endnu mere ud og rapportere om hvad der sker på folkemusikscenen rundt i landet. Vi ses!