Folk Spot Denmark 2018 åbner for ansøgninger!

Vil du spille på Folk Spot Denmark 2018 i Tønder? Så er det tid til at søge nu. Folk Spot Denmark er et showcase-program, der afholdes på Tønder Festival 24. og 25. august 2018. Folk Spot Denmark 2018 er den syvende udgave af showcasen og arrangeres via et samarbejde mellem Tønder Festival og SPOT Festival. Målet med Folk Spot Denmark

Vil du spille på Folk Spot Denmark 2018 i Tønder? Så er det tid til at søge nu.

Folk Spot Denmark er et showcase-program, der afholdes på Tønder Festival 24. og 25. august 2018. Folk Spot Denmark 2018 er den syvende udgave af showcasen og arrangeres via et samarbejde mellem Tønder Festival og SPOT Festival.
Målet med Folk Spot Denmark er at øge kendskabet til dansk folk-, roots og folkemusik i udlandet, så danske orkestre får bedre muligheder for at skabe koncertjobs med mere internationalt.
Otte folk-, roots og folkemusikbands eller -solister vil blive udvalgt til at spille en showcase-koncert for omkring 40 særligt inviterede internationale branchefolk, journalister, bookere, managers m.fl. – samt Tønder Festivalens altid medlevende publikum. Udover showcase-koncerterne vil der være møder og netværks-events mellem de optrædende bands og de inviterede branchefolk.
Alle interesserede kan sende en ansøgning her!
Sidste frist for ansøgning er torsdag 7. december 2017 kl. 12:00.
Se masser af positive reaktioner på 2017-udgaven af Folk Spot Denmark her.
Eller se mere på Folk Spot Denmarks YouTube-kanal.
Folk Spot Denmark på Facebook
Folk Spot Denmark arrangeres af Tønder Festival og SPOT Festival.
Folk Spot Denmark er støttet af Statens Kunstfond.