De unge og fremtidens folkmusikscene

Den unge violinist og sanger, Nina Birch, studerer journalistik på Syddansk Universitet. Hun har talt med unge og gamle på den danske folkemusikscene, og undersøgt hvordan den danske folkemusik er nået hertil, og hvilke initiativer der skal tages for at sikre dens fremtid. Vi har fået lov at låne og stille podcasten til rådighed for vore lyttere. Her er et

Den unge violinist og sanger, Nina Birch, studerer journalistik på Syddansk Universitet. Hun har talt med unge og gamle på den danske folkemusikscene, og undersøgt hvordan den danske folkemusik er nået hertil, og hvilke initiativer der skal tages for at sikre dens fremtid. Vi har fået lov at låne og stille podcasten til rådighed for vore lyttere. Her er et link: https://radiofolk.dk/upu-udvalgte-podcasts-udefra?hp=5791