Spritny live-optagelser fra Tønder Festival 2016!

Nu sker der noget!! Efter en tur på værkstedet er radiofolk.dk atter tilbage, frisk som en havørn. Programserien “Folk Live” tilbyder otte ny og super veloplagte Folk Live-optagelser med syv danske og et enkelt norsk band, indspillet under Folk Spot Denmark på Tønder Festival 2016, for et internationalt publikum. Du kan streame live, streame on demand og podcaste koncerterne. Klik

Nu sker der noget!! Efter en tur på værkstedet er radiofolk.dk atter tilbage, frisk som en havørn. Programserien “Folk Live” tilbyder otte ny og super veloplagte Folk Live-optagelser med syv danske og et enkelt norsk band, indspillet under Folk Spot Denmark på Tønder Festival 2016, for et internationalt publikum. Du kan streame live, streame on demand og podcaste koncerterne. Klik på linket herunder og lyt, lige når det passer dig: https://radiofolk.dk/folk-live/