Folk Live – flotte optagelser fra Tønder Festival!

Vi har netop tilføjet omkring et dusin live programmer som præsenterer danske roots og folk bands ‘in concert’ på Tønder Festival. Optagelserne stammer fra en lang række koncerter som afholdtes i forbindelse med Folk Spot Denmark, et samarbejde mellem Tønder Festival og ROSA-Folk (Dansk Rock Samråds Folkemusikafdeling). Alle programmerne præsenteres på engelsk, ligesom musikerne henvender sig til publikum på engelsk

Vi har netop tilføjet omkring et dusin live programmer som præsenterer danske roots og folk bands ‘in concert’ på Tønder Festival. Optagelserne stammer fra en lang række koncerter som afholdtes i forbindelse med Folk Spot Denmark, et samarbejde mellem Tønder Festival og ROSA-Folk (Dansk Rock Samråds Folkemusikafdeling).
Alle programmerne præsenteres på engelsk, ligesom musikerne henvender sig til publikum på engelsk ind imellem numrene.
Koncerternes publikum er en blanding af glade festivalgæster og internationale mediefolk, spillesteds- og festivalarrangører, og andre branchefolk, fløjet eller på anden måde transporteret til festivalen for at opleve Tønder Festival i almindelighed, og de danske Folk Spot-bands i særdeleshed.
Blandt de optrædende finder du internationalt turnerende bands som Dreamers’ Circus, Habadekuk, Basco, Jensen & Bugge, M.C. Hansen, Phønix, Maja & David, Ida Wenøe, og mange flere.
https://radiofolk.dk/folk-live/