Folk Favorites – hvad lytter vi til når vi lytter?

På www.radiofolk.dk finder du nu en række playlister under fællestitlen “Folk Favorites”. Her kan du høre musikere, dansere og andre folkemusikentusiaster’s favoritter indenfor den danske roots- og folkemusik. Hvad lytter folk som harmonikaspiller og fortæller, Mette Kathrine Jensen, sækkepibespiller og formand for Tønder Festival Fond, Stig Bang-Mortensen, eller den engelske musikanmelder og forfatter, Chris Nickson, til når de lytter til

www.radiofolk.dk finder du nu en række playlister under fællestitlen “Folk Favorites”. Her kan du høre musikere, dansere og andre folkemusikentusiaster’s favoritter indenfor den danske roots- og folkemusik. Hvad lytter folk som harmonikaspiller og fortæller, Mette Kathrine Jensen, sækkepibespiller og formand for Tønder Festival Fond, Stig Bang-Mortensen, eller den engelske musikanmelder og forfatter, Chris Nickson, til når de lytter til dansk folkemusik? Klik på linket og lyt med – der kommer løbende nye playlister til!