Blues on Demand – et nyt radiofolk.dk-program!

I den første udgave af vores ny program, Blues on Demand, fortæller Martin Blom Hansen om den danske blues scene med udgangspunkt i Århus. Her voksede også DMA-vinder Mike Andersen op, og det var her han fik sine første og afgørende oplevelser med bluesmusikken. Hør ham fortælle om den århusianske bluesscene, og om sit ny album her i den første

I den første udgave af vores ny program, Blues on Demand, fortæller Martin Blom Hansen om den danske blues scene med udgangspunkt i Århus. Her voksede også DMA-vinder Mike Andersen op, og det var her han fik sine første og afgørende oplevelser med bluesmusikken. Hør ham fortælle om den århusianske bluesscene, og om sit ny album her i den første udgave af Bues on Demand her på radiofolk.dk. God fornøjelse! Her er linket: https://radiofolk.dk/blues-on-demand/