Følg de danske folkemusikere på den store verdensmusik expo, Womex, i Budapest!

I radiofolk.dk-programmet “Reportage” kan du høre en mosaik af musik, interviews og stemningsbilleder som vi sendte direkte fra den store verdensmusik expo, Womex, som blev afholdt i Budapest i oktober 2015. Danmark blev bl.a. repræsenteret af spillesteds- og festivalarrangører, musikere, agenter, journalister og mange flere. I udsendelsen “Reportage – i Budapest”, som vi sendte første gang den sidste dag på

I radiofolk.dk-programmet “Reportage” kan du høre en mosaik af musik, interviews og stemningsbilleder som vi sendte direkte fra den store verdensmusik expo, Womex, som blev afholdt i Budapest i oktober 2015.
Danmark blev bl.a. repræsenteret af spillesteds- og festivalarrangører, musikere, agenter, journalister og mange flere.
I udsendelsen “Reportage – i Budapest”, som vi sendte første gang den sidste dag på Womex, kan du møde nogen af de danske og internationale deltagere, og høre hvordan de oplever de fire intense dage i Ungarns hovedstad: https://radiofolk.dk/rapportage-radiofolk-dk-i-marken/