radiofolk.dk præsenterer hele 2 nye folk-programmer!

“Folk Club” og “Reportage” er 2 nye programmer som kommer til at indeholde masser af roots, folk og traditionel musik fra Danmark og udland. I programmet “Folk Club” kan du høre folkemusik-optagelser som du ikke kan høre andre steder. Aktuelt lige nu er en helt unik debut-koncert med Rigsspillemand Hans Jørgen Christensen og hans ny “Tjavsmose Trio”, indspillet ved en

“Folk Club” og “Reportage” er 2 nye programmer som kommer til at indeholde masser af roots, folk og traditionel musik fra Danmark og udland.
I programmet “Folk Club” kan du høre folkemusik-optagelser som du ikke kan høre andre steder. Aktuelt lige nu er en helt unik debut-koncert med Rigsspillemand Hans Jørgen Christensen og hans ny “Tjavsmose Trio”, indspillet ved en lille eksklusiv koncert på radiofolk.dk’s kontor, i Allégade på Frederiksberg i København i juni 2015.
I programmet “Reportage” kan du hører hvad der sker når radiofolk.dk rykker ud til folkemusikken der hvor den foregår, og her finder du musik, interviews og live-rapportager fra Musik over Præstø Fjord Festival, Tønder Festival, DMA 2015 osv.
Lad os endelig vide hvis du har ideer til koncerter vi bør optage, eller steder vi bør rapportere fra.