Reportage – radiofolk.dk i marken

I programmet “Reportage” drager radiofolk.dk i marken, det kan være på Musik over Præstø Fjord Festival, eller på Tønder Festival. Udsendelserne består af musik, interviews og stemningsrapporter fra folkemusikkens brændpunkter. Her giver vi dig med andre ord direkte adgang til udsendelser med fokus på live-optagelser. Klik på et program nedenfor for at lytte med. Note: Nogle programmer er sammensat af
Test tekst

I programmet “Reportage” drager radiofolk.dk i marken, det kan være på Musik over Præstø Fjord Festival, eller på Tønder Festival. Udsendelserne består af musik, interviews og stemningsrapporter fra folkemusikkens brændpunkter.
Her giver vi dig med andre ord direkte adgang til udsendelser med fokus på live-optagelser. Klik på et program nedenfor for at lytte med.
Note: Nogle programmer er sammensat af flere live-optagelser. Leder du efter noget specifikt, så kan du høre live-optagelserne hver for sig på denne side.
Lydom-Bugge-Høirup-1200x340