Hør musik og reportager fra Musik over Præstø Fjord Festival!

radiofolk.dk var med og sendte fra Musik over Præstø Fjord Festival som løb af stablen i weekenden 5. – 9. august. Hør udsendelserne ved at klikke på rubrikken “Maskinrummet – Små og store indslag om dansk folkemusik”. Her finder du masser af interview, live-optagelser fra koncerter, dansemik og jam-sessions, ny cd’er og meget mere – du kan også linke til

radiofolk.dk var med og sendte fra Musik over Præstø Fjord Festival som løb af stablen i weekenden 5. – 9. august. Hør udsendelserne ved at klikke på rubrikken “Maskinrummet – Små og store indslag om dansk folkemusik”.
Her finder du masser af interview, live-optagelser fra koncerter, dansemik og jam-sessions, ny cd’er og meget mere – du kan også linke til udsendelserne fra Facebook m.m. God fornøjelse!