Maskinrummet – et udvalg af små og store indslag om den danske folkemusikscene!

I radiofolk.dk’s ny service, Maskinrummet, kan du lytte og/eller linke til et spændende udvalg af små og store interviews, rapportager og andre indslag om den danske roots- og folkemusikscene – lige når du vil. Hvad med at komme med til Rigsspillemændenes prisoverrækkelsesfest, eller til Trolska Polska’s CD-reception? Du kan også høre Niels Hausgaards morsomme tale ved overrækkelsen af Folk Danmarks

I radiofolk.dk’s ny service, Maskinrummet, kan du lytte og/eller linke til et spændende udvalg af små og store interviews, rapportager og andre indslag om den danske roots- og folkemusikscene – lige når du vil. Hvad med at komme med til Rigsspillemændenes prisoverrækkelsesfest, eller til Trolska Polska’s CD-reception? Du kan også høre Niels Hausgaards morsomme tale ved overrækkelsen af Folk Danmarks Special Pris til Tønder Festivals legendariske leder, Carsten Panduro, eller en minirapportage fra en koncert med de unge spillefolk fra Folkekons – og meget mere. Klik på linket “Maskinrummet – små og store indslag om dansk folkemusik”, og gå på opdagelse i en stor og voksende samling af sjove, informative og underholdende indslag.