What’s Cooking folks?

“What’s Cooking Folks?” er et nyt radiofolk.dk-program hvor du kan høre internationale roots- og folkemusikere spille plader og fortælle om, hvad der sker lige nu på folkemusikscenen dér hvor de kommer fra! Et godt eksempel er den unge amerikanske Métis violinist, Jamie Fox, som fortæller om – og spiller eksempler på – den levede fiddle-tradition som udfolder sig blandt de

“What’s Cooking Folks?” er et nyt radiofolk.dk-program hvor du kan høre internationale roots- og folkemusikere spille plader og fortælle om, hvad der sker lige nu på folkemusikscenen dér hvor de kommer fra! Et godt eksempel er den unge amerikanske Métis violinist, Jamie Fox, som fortæller om – og spiller eksempler på – den levede fiddle-tradition som udfolder sig blandt de nordamerikanske indianere i disse år.