radiofolk.dk, en ny internet-radiostation med roots- og folkemusik!

Nu kan du lytte til dansk roots- og folkemusik døgnet rundt! radiofolk.dk tager dig i hånden, og guider dig rundt i de nyeste folk-udgivelser, og giver dig masser af god musik, spændende magasinprogrammer og unikke live-optagelser. Klik på den grønne pil til højre, og så er du i gang med at “streame Live”, altså med at lytte til det vi
Test tekst

Nu kan du lytte til dansk roots- og folkemusik døgnet rundt! radiofolk.dk tager dig i hånden, og guider dig rundt i de nyeste folk-udgivelser, og giver dig masser af god musik, spændende magasinprogrammer og unikke live-optagelser.
Klik på den grønne pil til højre, og så er du i gang med at “streame Live”, altså med at lytte til det vi sender lige nu! Du kan også bare gå på opdagelse på siden og lytte til det du har lyst til “On Demand”, altså når det passer dig bedst.